Savon Autopesu - autojen pesu - pinnoitus Kuopio

SAVON AUTOPESU OY

YRITYS

Yritys esittely

Savon Autopesu Oy on pitkällisen harkinnan ja suunnittelun lopputulos. Yrityksemme tarjoaa kattavat palvelut niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin henkilö- ja pakettiautojen, kuorma-autojen, kaivinkoneiden, moottoripyörien ja veneiden sisätilojen puhtaanapitoon ja pintojen suojaamiseen sekä ulkopuolisten pintojen pesuun, maalipinnan hiontaan ja suojaamiseen eri työmenetelmiä käyttäen. Sisäpuolisten ja ulkopintojen pienimuotoiset kosmeettisen korjaukset onnistuvat. Kaikki käyttämämme aineet ovat itse testattuja ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja.

yrittäjät

Yrittäjinä toimivat aviopari Marko ja Ritva Ketola. Markolla oli ajatus omasta yrityksestä jo lähes 20 vuotta sitten aloitellessaan fiksaajan uraa Pirkanmaalla ja toisella yrittäjistä eli Ritvalla on vuosien kokemus yksityisten ja yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta sekä henkilöstöhallinnosta. Työmenetelmät ja niissä käytettävät aineet ovat Markon erityisalaa ja näin alussa talouteen ja henkilöstöön liittyvät ratkaisut kuuluvat pääasiallisesti Ritvalle sekä tarkoituksena on opetella myös monipuolisesti taitavaksi fiksariksi.

Yrityksemme ehdottomasti tärkein asia on tarjota kaikille asiakkaille juuri heidän tarpeiden mukaista erittäin laadukasta palvelua alusta loppuun asti sovitun aikataulun mukaisesti. Laatu onkin meille se kaikkein tärkein asia unohtamatta tietenkään ympäristö asioita.

Toimipisteet

Toimimme Kuopiossa kahdessa toimipisteessä; Mestarinkatu 12B:ssä ja Kaivotiellä Avain Vaunun tiloissa sekä Joensuussa Kuurnankatu 45:ssä O.K. Auton tiloissa. Henkilökuntaa on meidän yrittäjien lisäksi kuusi muuta, joista kolme työskentelee Joensuussa ja kolme Kuopiossa. Tarvittaessa voimme tulla tekemään työn myös asiakkaan tiloihin sopimukseen mukaan. Olemme avoinna ma-pe 8-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ala kehittyy jatkuvasti ja asiakkaiden tarpeet ja vaatimustasokin lisääntyy. Olemme laajentaneet osaamistamme mm. teippauksiin, penkkien pienimuotoisiin korjauksiin ja penkkien maalauksiin. Tulevaisuudessa on tarkoitus laajentaa osaamista myös muihin erikoistöihin. Ajatuksena on siis kehittyä ja monipuolistaa osaamista jatkuvasti ja kouluttautua alan uusimpien menetelmien osaajiksi. Haluamme myös panostaa henkilöstömme osaamiseen ja kehittämiseen tarjoamalla heille mahdollisuuden monipuoliseen kouluttautumiseen tulevaisuudessa.